Transylvania Tourism Fair

Transylvania Tourism Fair a luat naştere din anul 2007 şi este cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru, organizata în colaborare cu Patronatul ANAT (Asociatia Naţionala a Agenţiilor de Turism). La eveniment participa autorităţi şi asociaţii profesionale din turism, agenţii de turism şi touroperatori, staţiuni turistice, complexe balneare, hoteluri şi companii hoteliere, pensiuni, cabane, campinguri, edituri şi publicaţii din turism. Remarcat prin calitatea organizarii, Transylvania Tourism Fair a fost premiat în anul 2014 în cadrul evenimentului “Incoming Romania Travel Gala” pentru inovatie în turism. Juriul format din jurnalisti si specialisti din acest domeniu, au optat pentru TTF avand in vedere mai multe argumente: organizarea de fam-tripuri in timpul evenimentului, invitarea unor firme si specialisti din strainatate, sustinerea de conferinte si seminarii in paralel cu targul, continuitatea si nu in ultimul rand locatia de exceptie unde se desfasoara acest eveniment, respectiv Brasov Business Park.

La acest targ, vizitatorii vor putea alege din multitudinea de vacante oferite de catre expozanti si vor putea beneficia de discount-uri semnificative care pot fi chiar de pana la 40% !
Vacante in tara si in strainatate : litoral, destinatii exotice, circuite, city-break-uri, turism balnear, bilete de avion…Totul la SUPER PRETURI sub un singur acoperis: TRANSYLVANIA TOURISM FAIR.